Brodit Module Upgrade Cradle Zebra ET80/85 lock/rugged boot 739301

Brodit
7320287393019
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Brodit Module Upgrade Cradle Zebra ET80/85 lock/rugged boot 739301

De Zebra ET8x-serie Module Upgrade Cradles van Brodit zijn ontworpen om bestand te zijn tegen frequente slijtage bij professioneel dagelijks gebruik, en bieden een productievere werkdag en een betere werkomgeving met uw apparaat binnen handbereik. Veilig, efficiënt en handig!

 

Deze houder is de perfecte keuze als u uw apparaat achter elkaar op zijn plaats wilt vergrendelen en toch gemakkelijk toegankelijk wilt hebben. De toetsvergrendeling voorkomt dat de tablet door onbevoegd personeel kan worden verwijderd, om het apparaat te verwijderen heeft u een sleutel nodig (inclusief 2 sleutels).

 

De wieg is op maat gemaakt met een perfecte pasvorm voor. Het heeft een robuust ontwerp voor gebruik in een normale vorkheftruckomgeving. U hebt volledige toegang tot de camera, scanner, knoppen en poorten in het dockingstation. Eenvoudig met één hand inbrengen en verwijderen.

 

Bevestig de houder op elk vlak oppervlak of voetstukbevestiging in een vorkheftruck, vrachtwagen, distributievoertuig, magazijn, tafelblad enz. Met 4 mm AMPS en 4 mm VESA 75 standaardgaten. Gemaakt van hoogwaardig ABS-, Acetaal-kunststof. De kleur zwart. Gemaakt in Zweden.

 

Dit is een Module Upgrade Cradle, dit betekent dat u functies kunt upgraden of vervangen door enkele van de volgende modules te gebruiken:

Item nr. 216228 Veerboutslot

 

Kies de plaatsing van de installatie met zorg, apparaten mogen niet op plaatsen worden geplaatst waar ze het zicht of belangrijke bedieningselementen kunnen blokkeren. De wieg mag alleen op een geschikte plaats worden bevestigd. Installaties vinden altijd plaats naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid van de klant.  

Brodit Module Upgrade Cradle Zebra ET80/85 lock/rugged boot 739301