Parrot AR Drone Quadricopter met camera

Slechts
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Parrot AR Drone Quadricopter met camera

Parrot AR.Drone
De eerste quadricopter die kan worden bestuurd via een iPhone®/iPod touch®/iPad™

Dankzij het ingebouwde Wi-Fi systeem kunt u de Parrot AR.Drone besturen met een iPod touch®, iPhone® of iPad™. Het toestel dat in eerste instantie is ontworpen voor de Apple platforms zal in de komende maanden ook beschikbaar worden voor andere platforms.

Speel binnenshuis of buitenshuis
De Parrot AR.Drone is zowel geschikt voor gebruik binnen- als buitenshuis. U kunt hem aan de verschillende spelomgevingen aanpassen met de twee meegeleverde rompen. De beschermende romp beveiligt de AR.Drone tegen de schokken die kunnen gebeuren tijdens wilde gevechten tegen in de vertrekken van het huis verborgen vijanden. De gestroomlijnde romp is aerodynamisch en geeft betere controle over het toestel buitenshuis.

Speel met andere gebruikers via een Wi-Fi netwerk
Een ander belangrijk gegeven is dat meerdere AR.Drone's in een netwerk gebruikt kunnen worden. Dankzij het automatisch gegenereerde eigen Wi-Fi netwerk kunnen spelers een game party organiseren waaraan andere spelers kunnen meedoen om tegen elkaar te spelen. Het AR.FlyingAce spel voor meerdere spelers maakt het mogelijk een luchtgevecht tussen twee AR.Drone's te hebben. De rompen zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar om uw eigen AR.Drone gemakkelijk te kunnen herkennen.

Een Augmented Reality ervaring
Ieder spel is uniek, of dit nu binnen- of buitenshuis wordt gespeeld. Software ontwikkelaars kunnen van beide camera's van de AR.Drone gebruik maken voor het ontwikkelen van Augmented Reality videospellen. De AR.Drone software omvat Augmented Reality functies zoals detectie van andere AR.Drone's die in de buurt zijn, herkenning en plaatsbepaling van tags op de grond of de muren. Afhankelijk van de gedownloade applicaties opent dit een heel nieuwe wereld voor de gebruikers: ze kunnen meedoen aan wilde races in hun eigen tuin of vechten tegen buitenaardse wezens in hun eigen huiskamer.

Intuïtieve besturing
De cockpit van de AR.Drone bevat een traagheidsmeeteenheid, ultrasone sensoren en een verticale camera. De combinatie van deze elementen aangestuurd door een automatisch besturingsprogramma maakt uitermate nauwkeurige besturing van de quadricopter mogelijk. De AR.Drone detecteert de bewegingen van uw iPod touch®/iPhone®/iPad™ (om omhoog of omlaag, achteruit of vooruit te gaan). Iedereen kan de AR.Drone besturen, hij is uiterst eenvoudig te gebruiken.

Automatische piloot
De automatische piloot van de AR.Drone vergemakkelijkt het opstijgen en landen. Na het opstijgen stabiliseert de automatische piloot de quadricopter op 80 centimeter hoogte. Wanneer de gebruiker zijn vingers van het iPod touch®/iPhone®/iPad™ scherm afneemt, zet de automatische piloot de AR.Drone in zweefmodus. De automatische piloot neemt ook de besturing over wanneer de Wi-Fi verbinding verbroken is. Hij stabiliseert de AR.Drone voor een zachte landing. Als u gebeld wordt terwijl u de quadricopter laat vliegen, stabiliseert de automatische piloot het toestel en laat het na enkele seconden landen.